Menu

Concept

Tout Près Tout Prêt biedt vers, natuurlijk en handgemaakt voedsel en voorziet in de behoeften van de moderne consument: kwaliteit en snelheid.

Hoewel de fast food markt blijft groeien, heeft het niet geleid tot een grotere diversiteit in het aanbod in België. De term fast food is nog altijd geassocieerd met hamburgers en pizza’s. Fastfood is eigenlijk synoniem van junk food. Naast het relatief recente fenomeen van de hamburger restaurants, België op het gebied van snacks een traditie chip winkels en sandwich bar. In dit opzicht niets dusver veranderd. Het aanbod is beperkt tot een gewone stang 20 cm, op die zich iets. Dit mengsel bevat in het algemeen mayonaise, eieren, tonijn, kip of krab. Kun je dat spul eet zonder te laten vallen stukjes in je mouw, je schoenen of in het beste geval op de tafel? Om dit te voorkomen is er nog steeds een keuze tussen de VS (en nog), ham en kaas en dat is alles. We hebben een ander beeld voor ogen van een echte sandwich. Als “onze sandwich” was niet overal in België, hebben we besloten om het zelf te maken. Het begrip van bijna alles al klaar is geboren.

Bij Tout Près Tout Prêt, vind u geen bewerkte producten vol met conserveringsmiddelen en kunstmatige smaakstoffen. Het succes van Tout Près Tout Prêt is de driehoekige sandwich op bruin brood. De vullingen zijn verrassend anders dan de traditionele broodjeszaken. De top 3 broodjes: The Bacon-sla-tomaat, Pastrami sandwich en spek en kip club Famous. Niet minder populair: De Thaise pikante kip, gerookte zalm Ei en Veggie. En voor degenen die de klassiekers te nemen, zijn er onze broodjes tonijn, Amerikaanse en garnalen.

Tout Près Tout Prêt, we willen innoveren. Regelmatig zult u nieuwe smaken en combinaties te vinden. Als ze een succes zijn, verdienen hun plaats in onze kaart.

Om optimale versheid te garanderen, bereiden we nieuwe sandwiches meerdere keren per dag. Ze worden verpakt in driehoekige kunststof dozen welke gemakkelijk te openen en te sluiten zijn. Dus ideaal voor diegenen die willen winnen.

Er zijn niet alleen broodjes bijTout Près Tout Prêt. We hebben een assortiment van salades zoals tortellini en rode pesto.

Desserts? Crème brûlee, rijstpap, brownies (met of zonder walnoten en amandelen), de koeken en chocolade mousse zullen u bevallen.

Bij Tout Près Tout Prêt, zal u de traditionele koude dranken, verse sappen, water met een smaakje en echte Italiaanse cappuccino vinden.

Tout Près Tout Prêt is klaar voor degenen die weinig tijd hebben om te eten, maar toch versheid en kwaliteit wensen. De client gebruikt en betaalt bij de kassa. Dit alles gebeurt zeer snel want alles is voorverpakt. Dus geen wachtrijen tijdens de piekuren.

Tout Près Tout Prêt is geschikt voor een korte ontspannen pauze, proeven van heerlijke drankjes … en fans in het gebied zijn talrijk.

Tout Pres Tout pret 1049 x 380